Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tunturi lappi 

Seikkailumme toteutetaan tunturilapin upeissa ja monipuolisissa kohteissa.

Levi

Gondoli 2000Gondoli 2000

 

Levitunturi  sijaitsee Kittilässä Sirkan kylässä. Levin huippu on 530 metriä merenpinnan yläpuolella. Levi on yksi Suomen suurimpia matkailukeskuksia. Leviltä löydät palveluja ja tekemistä jokaiseen makuun. Talvella harrastetaan hiihtoa ja laskettelua sekä myös turistien suosimia aktiviteetteja kuten moottorikelkkailua ja koiravaljakkoajelua. Kesällä tarjontaa löytyy maastopyöräilystä golffiin.

 

Pallas

LaukukeroLaukukero

 

Pallastunturit on osa Pallas- Ounastuntureiden ketjua Muonion ja Enontekiön kunnissa. Pallastunturit koostuu seitsemästä huipusta eli kerosta. Korkein laki on 809 metriin kohoava Taivaskero. Alue on osa Pallas-Yllästunturin kansallispuistoa. Talvella Pallaksella voi tehdä hiihtovaelluksia tai käydä lumikenkäilemässä. Kesällä vaelletaan suosittua Hetta-Pallas vaellusreittiä.

  

Ylläs

Sport Resort Ylläs LänsirajaSport Resort Ylläs Länsiraja

 

Yllästunturi sijaitsee Länsi-Lapissa Kolarin kunnassa. Ylläs kohoaa 719 metrin korkeuteen. Yllästunturin kupeessa sijaitsee kaksi kylää, eteläpuolella Ylläsjärvi ja pohjoisuolella Äkäslompolo. Ylläs on suosittu hiihto- ja laskettelukeskus ja matkailuun liittyviä palveluja löytyy runsaasti. Pallas-Yllästunturin luontokeskus Kellokas on Äkäslompolon puolella.