Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lumisurffi

Lumisurffi retket

Valmiina ensimmäiseen laskuunValmiina ensimmäiseen laskuun

 

Lumisurffi retkellä saat perustiedot ja taidot laskemiseen. Kerromme myös kohteiden valinnasta ja turvallisesta harjoittelusta. Retken tarkoitus on antaa mukava kokemus ja perehdytys lumisurffaukseen. Retken kesto 2-3 tuntia, olosuhteista riippuen. Retket järjestetään 2-4 henkilölle. Hintaan sisältyy lumisurffi lauta, lumikengät sekä sauvat. Tauolla on tarjolla lämmintä juomaa.

 

Lumisurffi varusteet

Lumisurf varusteetLumisurf varusteet

 

Lumisurffi varusteisiin kuuluu laudan lisäksi lumikengät, teleskooppi sauvat sekä  reppu ja kypärä. Myös pitkävartiset tukevat kengät kuuluu lumisurffarin asuun. Alkuun pääsee toki pelkällä laudalla ja kypärällä. Rinteen ei tarvitse harjoitteluun olla pitkä.

Lumisurffi laudassa ei ole siteitä eikä teräviä metallisia kantteja. Lauta on kevyt ja muistuttaa paljon surffilautaa, mutta on huomattavasti ohuempi ja pienempi. Laudassa on solukumi pinta, jolloin kengillä saa paremman pidon lautaan. 

Me käytämme Nadasurf tuotteita, jotka on suunniteltu ja tehty Suomessa. Laudat on tehty koivuviilusta ja pohjassa on huokoinen muovipinta. Pohja vahataan samaan tapaan kuin normaali lumilauta. Laudassa on lisäksi joustava karkuremmi.